APSO SERVEIS D´INTERPRETACIO SL
APSO SERVEIS D´INTERPRETACIO SL

Cursos, Xerrades, Seminaris LSC

La societat en general cada cop es mostra més receptiva i sensible vers les persones sordes i la seva llengua. En els darrers anys ha augmentat exponencialment el nombre de persones que estan interessades en assistir a cursos de llengua de signes.

Aquest servei està centrat en la docència de la llengua de signes a diversos nivells. Comptem amb professionals sords i oïdors amb contrastada experiència en aquest camp que ens permeten oferir l’organització i docència de cursos de llengua de signes en diferents formats, segons les necessitats de cada client o grup interessat.

Els nostres docents sords estan reconeguts per l’INCANOP (Institut Català de Noves Professions), la Generalitat de Catalunya i per la FESOCA (Federació de Persones Sordes de Catalunya).

A més, els cursos que oferim poden ser en Llengua de Signes Catalana (LSC), Llengua de Signes Espanyola (LSE) o Sistema de Signes Internacional (SSI).

 

El nostre ventall de cursos comprèn les següents opcions:

 

  • Cursos a mida per a empreses o entitats
  • Cursos especialitzats segons àmbits d’actuació: policia, mossos, logopedes, treballadors d’atenció al públic...
  • Cursos a mida per a organismes oficials
  • Cursos per a escoles, instituts i universitats
  • Cursos de Nivell de Llengua de Signes
  • Tallers i xerrades per a escoles, instituts i universitats

 

Tots els cursos es poden realitzar de forma flexible pel que respecta al nombre d’alumnes participants, els horaris (matins, tardes, caps de setmana), la freqüència (intensiu, anual...) o el lloc on s’impartirà.

Tots els cursos tenen una metodologia participativa,  que parteix d’un contingut teòric i pràctic base, es pot sol·licitar cursos a mida en relació als continguts a impartir i en funció del perfil dels assistents.

 

 

Contacte

C/ Aribau, 168 1º-1ª . 08036 Barcelona

 

email: apso@interprets.org

Els nostres serveis

ACCESSIBILITAT

Vols saber quins serveis oferim? A l'apartat SERVEIS trobaràs informació detallada.

APSO a les Xarxes socials:

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© APSO SERVEIS D´INTERPRETACIO SL