APSO SERVEIS D´INTERPRETACIO SL
APSO SERVEIS D´INTERPRETACIO SL

APSO Serveis d'Interpretació S.L.

      Constituïts l’any 2005, som una empresa pionera a Catalunya, creada per atendre el col·lectiu de persones sordes i sordcegues, que es diferencia pel seu nivell d’especialització en el sector  i la professionalitat en els serveis.

      Els intèrprets i guies- intèrprets de llengua de signes s’han convertit en un instrument imprescindible per possibilitar a aquests col·lectius l’accés a tots els àmbits. Ja que actualment, les persones sordes i sordcegues es troben amb molts obstacles per accedir a la informació i amb barreres de comunicació en la majoria de les activitats de la vida diària.

      APSO treballa per suprimir les barreres de comunicació, amb l’objectiu que les persones amb sordesa o sordceguesa puguin gaudir dels mateixos drets i serveis que la resta de la societat, participant-hi de manera activa, rebent la totalitat de la informació i podent accedir lliurement a l’educació i a la formació de qualsevol tipus.

     Està formada per intèrprets professionals i amb experiència d’arreu de Catalunya. Les formacions i titulacions complementàries dels nostres intèrprets permet l’adequació i l’especialització en funció de la necessitat del client o usuari, així com també l’agilitat per cobrir serveis en tot l’àmbit territorial i garantir el coneixement del territori.

 

Els nostres objectius són:

 

  • Promoure la integració social i cultural de les persones sordes i sordcegues
  • Millorar la seva qualitat de vida
  • Eliminar les barreres de comunicació existents
  • Facilitar l’accés a la informació en tots els àmbits
  • Vetllar per una plena educació i formació
  • Potenciar la igualtat d'oportunitats

Contacte

C/ Aribau, 168 1º-1ª . 08036 Barcelona

 

email: apso@interprets.org

Els nostres serveis

ACCESSIBILITAT

Vols saber quins serveis oferim? A l'apartat SERVEIS trobaràs informació detallada.

APSO a les Xarxes socials:

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© APSO SERVEIS D´INTERPRETACIO SL